onsdag 3. september 2008

Høststemninger!

(dette bildet er tatt på gården til Ole, fotografen var søsteren min)


Nå er det tid for ny runde i gavealongen. Og denne gangen gleder jeg meg enormt! Temaet er nemlig "høstkos" og høsten har alltid vært min favoritt tid. Jeg vet det er litt lite action på bloggen min for tiden, men jeg lover å komme sterkt tilbake. Endelig har jeg funnet kameraet, og i løpet av noen dager kommer det trolig før og etter bilder. Kjøkkenet mitt nærmer seg nemlig ferdig, og det samme gjør spisestua. Så her går det fremover... Gleder meg veldig til å kunne møblere og pynte :) Men det er noen uker til enda.

Vi ble alle bedt om å skrive ett innlegg om høsten. Høsten for meg betyr så mye, det er dager jeg vet å nyte fullt ut. Hva er vel vakrere enn flotte varme farger, badet i gyldent lys, skarp og klar luft... og lukten av regn, jord, høy.... sukk...


Om høsten benytter jeg mye av tiden til å gjøre ting ute. Soppturer, bær innhøsting, snart skal hestene inn på stall igjen, eplene skal plukkes... Safting og sylting... Høststormer! Regn og vind, og lydene!

Varm kaffi en klar høstmorgen på terassen... med en god bok, tullet inn i et varmt teppe...

Mørkere kvelder med stearinlys over alt. I hvert ett vindu, på hvert ett bord... venner og familie samlet rundt bordet med god vin og mat...

For ikke å snakke om at som heks så er høsten viktig, det er tiden for Samhain, og tiden da grunnlaget for all nytt liv legges...

Jo høsten er fantastisk!

(Bildene jeg brukte er hentet fra div side via google, om ikke annet er nevnt.)

3 kommentarer:

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Kan bare si meg enig! Høsten er herlig :0) Det jeg liker ved høsten er at det er en rolig tid. Det er før julestresset setter inn og etter en hektisk sommer hvor man skal rekke alle sommeraktiviteter på kort tid. På høsten har man mulighet til å gjøre bare det man vil! Høste og samle og sylte og safte hvis man vil det, eller bare slappe av inne med div hobbyer :0) Herlig!!

snupijenta sa...

Hei jenta!

Du skriver veldig malende, vet du? :)
Høsten er nydelig ja.:) Men jeg blir lixom litt trist når det er sommerens slutt.. Derfor var det godt å lese dette innlegget nå, og dermed sette litt mere pris på høsten.. :)

Gleder meg masse masse til å se før og etterbilder fra deg! :)

BROCANTE sa...

Høsten er den beste årstiden. Kanskje jeg syntes det fordi jeg endelig er ferdig med høysesongen på jobben. Jeg jobber dag og natt omtrent i 3måneder og så når cruiseskipene slutter å komme så blir det endelig tid til å gjøre noe annet - som å blogge for eksempel. Ha en fin helg og mal videre!