fredag 14. november 2008

tegn til liv!

Hei og hå...

Endelig kan jeg bruke hånden sånn nogenlunde normalt! Og takk og lov for det. Så det er med stor glede jeg kan ENDELIG få vist frem den fantastiske høst gaven jeg fikk av min hemmelige venn, som nå viste seg å være fra Albertine! Og hun traff så blink som det går ann! Jeg elsket serviettene, og tørkehåndkleet... Teen smakte fortreffelig godt, og alt var bare helt fantastisk!!!
Tusen tusen takk, og håper du tilgir slik seint tilbakemelding!Bildet ble så dårlig, vet ikke helt hvorfor... tror noen har tuklet litt med innstillingene... ja ja...

Ellers er huset stått litt stille, men neste helg blir det liv der igjen, med massevis av familie og venner som skal trå til... slik at jeg får flyttet inn før jul.

Stuene er ferdig, men en del møbler må fremdeles males, kjøkkenet har litt igjen, og soverommet har MASSE igjen.... Gangen får jeg ta til våren, så jeg får vel bare leve med den grufulle fargen noen mnd. Biblioteket er i planleggingsfasen, og jeg ønsker meg en varm plomme farge på veggene... Det eneste rommet der jeg kommer til å bruke mørke og varme farger.

Jeg håper virkelig jeg kommer meg inn før jul, for jeg har så mye fin julepynt jeg vil bruke. Treet kommer til å bli pyntet i rødt, gull (vurderer å bytte til sølv, vet ikke helt) og hvitt... med nostalgisk julestjerne fra 1958! Historien om denne stjernen er litt spesiell... Da mine besteforeldre giftet seg og fikk min mor i '58 kjøpte de ei julestjerne. Denne fikk mamma med seg da hun flyttet og fikk meg og søsteren min. Den er kanskje ikke alles favoritt, men betyr så mye for oss... Og jeg har lett og lett etter noe JEG ville likt å ha i toppen av treet mitt. Aldri funnet noe som duger. Og mamma ville selvsagt ikke skilles fra stjernen sin. Men plutselig en dag fant jeg en HELT lik, i en rote eske på en bruktbutikk, og den snille ekspidøren ga den til meg, uten noe betaling. Ha ha... så da fikk jeg jammen stjerne jeg og!

Ellers har jeg masse nostalgiske porselensnisser. Jeg er jo ikke kristen, så julen for meg er en lysfest, og jeg ferier på den gamle hedenske måten, og jeg er glad i nisser. Har kjøt meg noen flotte sølv hjerter jeg skal henge i vinduene, samt noen vakre gameldagse dråper i hvitt og sølv... Det tror jeg blir pent!

Gleder meg til å flytte inn nå :)

Skal snart skrive litt igjen!
-Trine

3 kommentarer:

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Så fin gave du har fått! Nå begynner det virkelig å nærme seg jul :0) Er jo snart første søndag i advent. Det er moro å planlegge pyntingen :0) Og det er ekstra koselig med pynt man har gode minner fra.

Anonym sa...

Yeey, ett innlegg!:)
Så godt å høre at hånden din funker bedre, nå gjenstår det bare å fikse den andre også da..:P
Var koselig å tekste med deg i helgen, og HUSK: DU ER FLINK. BAre så du vet det. :)
Superstorklem fra Mille:)

Anonym sa...

Yeey, ett innlegg!:)
Så godt å høre at hånden din funker bedre, nå gjenstår det bare å fikse den andre også da..:P
Var koselig å tekste med deg i helgen, og HUSK: DU ER FLINK. BAre så du vet det. :)
Superstorklem fra Mille:)