onsdag 3. desember 2008

Juleforbredelser!

Desember er her, og jeg kan love dere det er travelt allerede! Både hjemme og på jobb... Bøker er heldigvis fremdeles en gave folk elsker å kjøpe, og gi... og dagene på Norli fyker unna i en forrykende hast!!! Jeg elsker jobben min, men er fryktelig sliten når jeg parkerer bilen på kvelden... Og huset i Sigdal får lide under det, dessverre... Håpet var jo å være inne i oktober... så i november... og nå håper jeg å kunne pynte juletreet i mitt nye hus... Men jeg må innrømme at det håpet blir svakere for hver dag som går... Fremdeles er det en del maling å gjøre, spesielt av møblemang... Jeg mangler 3 stoler til spisestua mi... må finne noen fine ett sted, og da må jo de males... også er det senga da.. og ett nattbord... og klesskap!

Gangen er grusom og mørk fremdeles, men malingen har jeg og det blir tatt til våren... Biblioteket mitt skal begynne å få gjennomgå etter jul :) Mens jeg bor der!

Hittil har jeg iallfall overraskende nok vært utrolig fornøyd med fargevalgene mine!!! De er nok litt spesielle, og ikke alle liker dem så godt som meg. Men drømmen min har blitt satt ut i live!!!

Så i det siste har jeg handlet julekuler og julepynt til den store gullmedaljen... treet mitt blir visst i hvitt, rødt og sølv... Var egentlig meningen å ha gull, men fant fort ut at mot mine kalde friske farger, og all fattigmannsølvet jeg har,, så blir sølv penest :) Drømmen er ett stort juletre, som bare er mitt!!!

sukk... Bilder av huset kommer...det kommer... men det er jo ikke noe gøy å ta bilder av bare rot heller :p

og i postkassen her om dagen lå det PAKKE!!! Hurra!!!! Så koselig!!! Og den var kjempefin! Bare se på bildene!
Oppi pakkene var det så mye fint!!! Og godt!!! Jeg tror jeg fikk ca.5 mandler, da pappa stjal resten!!! Fy skamme seg!!! Men, han er jo snill og gjør ALT i huset mitt for ingenting da... så jeg kunne jo ikke være så altfor sur.... Håndkleet falt så i smak, koselig og rødt!!! Og det hvite hjertet med God Jul var HELT perfekt min smak, det samme var sølvhjertet! Jeg er så takknemlig!!! Virkelig flotte gaver!!! Håper bare min hemlige venn blir halvparten så fornøyd som jeg ble!!!


Dette er tatt på kjøkkenet mitt... ved komfyren :) det superkoselige hjertet skal nok ikke henge der, for da blir det fort stygt av ovnen, men det var den eneste ryddige kroken i huset! Ha ha.... Men ett sted på kjøkkenet skal det få henge ja!!!


det var det jeg hadde for denne gang!!! Håper å kunne oppdatere med litt bilder snart... snart er soverommet mitt ferdig, og da blir det bilder derfra! Er så fornøyd med tapet/farge på veggene... selv om jeg i en liten periode lurte på om det ble bra!!! Men jeg stolte på første instinktet, og det ble flott!!!!

Ha en riktig god første desember uke!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til med oppussingen, håper du kommer deg inn til jul.. Så deilig det er å ha en snill pappa som hjelper deg:)

Anonym sa...

Heisann:o)
koselig at du likte gaven fra meg:o)
det var ikke så lett siden du var ny for meg og du ikke hadde lagt inn noe nytt innlegg!!
Så da måtte jeg kikke i bloggen din og fant ut at vi har mye samme smak:o)
Nydelig blogg du har og nå er du lagret hos meg:o)

Ha en fin søndag og lykke til med videre oppussing:o)

snupijenta sa...

la inn en kommentar her en kveld, men den kom visst ikke med likevel..:S Bra jeg sjekka..!
Flott gave du fikk! Så koselig pakka inn også.:)
Hmm, ikke mist motet ang huset, -du kommer inn til slutt, og da kommer vi på besøk!! :)

Bea sa...

Ey, jeg likte fargen på kjøkkenet.

LES BLOGGEN MIN :D