tirsdag 23. desember 2008

Den store surkåltesten!!!

Så har julen sneket seg innpå nok en gang! I dag pakket jeg min siste julegave i butikken, og forlot bøkene, og arbeidet, bak meg med fryd! For selv om det er artig å selge bøker som aldri før...så er det også fryktelig slitsomt.... og de siste dagene har piffen rett og slett ikke vært der...tom for futt!

Men i går ble juletreet hentet inn, og pyntet etter alle kunstens regler... Det ble nok dessverre ikke noe tre i Heksehuset, da det fremdeles blir pusset litt opp,, men hjemme hos mor & far ble det tre. Og det var nå bare treet over alle trær! Stort og høyt, og vidt! Og tettere enn tettest! Ett ekte "disney" tre... som man har drømt om siden man var barn!!! Flott ble det og står der og glitrer i gull og rødt!

Og så måtte en meget viktig sak utføres! Hvilken surkål bruker man på julaften?! Om man ikke lager den selv vel og merke... Så hele test panelet, bestående av meg selv, søster, mor, far og en svensk onkel, måtte etter tur smake på tre forskjellige pakker! To fra Nora, og en fra Eldorado! Og hva ksl jeg si... stol ikke på prisen!!! Her får man IKKE det man betaler for!Nora sin vanlige var rett og slett tam! Dessuten var den litt "hard", lite kokt kanskje... Noras hjemmelagde var derimot veldig god, men kanskje litt for søt for ribbe middagen? Så valget falt på den billigste varianten, fra Eldorado... god surkål med litt spiss smak! Akkurat slik vi vil ha den til ribba!!!Så håper jeg alle får til sprø svor, og ikke må ty til menn med varmepistol! (det har vi vært ute for)!!! Se på askepott og donald duck! Og kos dere alt dere orker og kan!!!

min "jul" var alt på mandag 22, da gamle jul blir feiret... en lystets feiring, og det går mot varme og sol igjen! men vi feirer den jo den 24. som alle andre.... Alikevel ble solsnu markert med litt annerledes kveld i heimen! Juletreet kom opp, og likøren plasket lett i glassene!

En riktig god jul til dere alle!!!!

Hilsen fra Heksa & Trine

4 kommentarer:

snupijenta sa...

Aha, da vet jeg at jeg skal velge eldorado neste gang..:) Takk for tipset! :)
Trist du ikke er inne i huset ennå, meeeen den dagen kommer! Og da kan det hende du savner far og mor? :)

Klemmms:)

Aina sa...

Ønsker deg og din familie en fredfull og hyggelig jul med perfekt ribbe og vinner-surkålen, og en god dose gaver og snop.

Juleklem fra Aina.

snupijenta sa...

Hei jenta!
Så trist at du var syk i romjula.. Hadde så lyst til å hilse på deg vettu, men vi får bare ta det igjen, når du har flyttet inn..:) DA skal du få innflytningsgave fra meg, men ikke før det..:p

Kleeeems!!

Aina sa...

Håper du får en fin feiring i kveld.Ønsker deg et godt nytt år og lykke til videre med huset.

Nyttårsklem fra Aina.