lørdag 19. september 2009

My Reading Nook

Part of my soon to be library... I just couldnt wait, so I made my reading nook...

I feel better now, so I took a trip to the fleamarket and found some stuff... among them this round table. It was weatherbeaten and dry and shaky from being left out... I guess at once it was a dark finnish to it. But it was so flaky... really not a nice table at all... But I fell in love with it and alittle work doesnt scare me...
So I painted it, only one layer... and then sanded it down to give it that worn feeling... And now it has a new life in my library... and I smile everytime I look at it... I know the colour probably isnt to everyones liking... but I never wanted my library to be too pale... it was always ment to be dark wood and turqouise and purples... I cant wait to sit down later on with a cup of tea and a good book :) :) :)
The colour I chose was mixed by me... so I guess we could call it Teerqouise... ha ha ha... oh horrible joke I know... But I finally found a shade I really LOVE...

20 kommentarer:

Lisa sa...

That color is definitely to my liking. Your reading nook looks great!

prinsesselinn sa...

å så deilig farge;)
ha en finfin helg.

Hulda sa...

Så flott bord, med en sprek farge. :) Falt også for den fine benken din med gresskarpynten. Så nydelig! Flott var det også med katten i høstløvet.

Anonym sa...

Härlig färg. jag gillar turkost.

Karin sa...

Ja her går det unna.. dette ble litt annerledes. skikkelig fresht =)
nå har jeg lagt ut hagegruppa mi også ;)

Marita sa...

I ettermiddag har jeg virkelig kost meg og sett gjennom hele bloggen din..., snubla over den og ble sittende :) Det var så mye flotte bilder!! Du har et superfint hjem helt etter min smak, virkelig til inspirasjon!! Denne bloggen kommer jeg til å følge spent med på!! :) Layouten din er skikkelig fin!!!! Vi liker nok mye av det samme vi to, både av farger og ting og tang. Jeg måtte smile da du hadde skrevet om Ruffen, det er jo så fantastiske herlige tegninger!! Jeg har så smått begynt å samle på barnebøker som appelerer til meg. Gjerne litt fornurlige , morsomme og rare bøker ;) Og du burde illustrere en barnebok!! Jeg ville kjøpt den, du tegner superfint :)
Også til dette innlegget... Rålekkert!! Du har gjort en flott jobb, minner litt om Tricia Guild sine farger. Det gjorde også flere av de andre bildene i bloggen din m blomster og lekre smakfulle farger.
Det var mye ros på en gang, men denne skatten av en blogg var ny for meg, har vel ikke vært så mye i bloggeverdenen generelt. Men hit til Dragonfly cottage, kommer jeg garantert tilbake!! Herlig rett og slett :D God helg til deg

Erin sa...

Oh my gosh, I love it!!! So much turquoise goodness going on here. What a perfect place to sit down and enjoy a good book!

Marita sa...

Da gleder jeg meg veeeldig til å følge m i ditt bibliotek/ateliere, og på andre ting...
Det var spesielt en bok av Tricia Guild jeg tenkte på, husker ikke hva den heter i farta, men det skal jeg komme tilbake til...
Kanskje jeg skal prøve meg på litt blogging igjen jeg også, etter dette inspirerende besøket. Alle må jo begynne et sted ;)

Marita sa...

Jeg kom til å tenke på en ting... Jeg har nemlig også et spesielt forhold til øyenstikkere, det er et av mine kraftdyr...
Så du hadde noen flotte eksemplar og du skrev i et av innleggene at du fant dem ved der du bodde... Du kjenner jo ikke meg men hvis du snubler over en, og kjenner at det ikke er for mye arbeide, kanskje du kunne sendt meg en?? Ville vært flott å hatt en sånn en her i min lille hule!! Da kan jeg love deg en fin overraskelse tilbake :) Hvis det skulle være aktuelt, vet du hvor du får tak i meg...

krinkelkroken sa...

Bordet var kjempekult! Hadde glatt kastet meg over det om jeg fant det på loppis:)Nydelige høstbilder du viser i innlegget under.
Ha en strålende søndag!

Brit sa...

Hærlig med en liten fargeklatt. GOdt å se en blogg hvor ikke alt er hvitt, (selv om jeg er veldig i hvit fase selv om dagen)Mitt bibliotek er på gammel stua og der trives jeg også bra:)

Rachel sa...

thanks for commenting on my blog.
i think its a lovely shade of turquoise!

Beate sa...

wow, så kul farge! Digger den. Stilig med litt knæsj farge til det hvite.

Ha en fin kveld

Beate

Isabelle sa...

turkis.. I LIKE.. ;D ps. koselig at du liker spisestuen min!! klem ;)

Judith sa...

pretty color, very peaceful. are you over your cold yet?

Fattigfolket sa...

Hoho - her burde du jo faktisk hatt min turkise tekanne :-)
Den hadde sklidd helt fantastisk godt inn. Og for en flott blogg du har!

Hilsen Marie

prinsesselinn sa...

den historien om foten og limen;;;; helsiken, det hørtes vondt ut.
stakkars deg.
Håper det er lenge siden og at foten ble helt bra igjen.

ha en finfin helg.

Albertines verden sa...

Heisan. Takk for hyggelig hilsen, begynner å bli en stund siden. Men her går det ikke så fort, akkurat. Kuul blogg! Ha en knall helg!

Monica sa...

Kjempefint! Gleder meg sånn til å se det rommet ferdig..:)

Skogland sa...

Taaakk!!... Trykker du på; http://www.tv2.no/gmn/norges-vakreste-hjem-2918674.html, skal du komme til klippet.

Ha en fin helg, og hils mor di :)

Klem fra Kristine