tirsdag 5. januar 2010

Alittle touch of Spring

Hmmm.... Yule is over, allthough I have not yet cleaned out all the decor... It was my plan today, but stuff got in the way... It will be done this weekend instead :)

But I wanted to show you my new display... I made a ball of moss, and I love how it all turned out :)I bought a sphere of oasis, and attached moss with wire :) Then I dug a hole for the flowers (which rests in a mini flower pot) And attached the zinc house :)I really dont think I can throw out these houses now that yule is over. I'm thinking they will look really cool outside in the summer... ahhh summer and spring... I wish!!! It is still extremely cold outside... and snowy!!! Sigh!

I also changed the layout... again... something simpler and more spring-ish :)

I hope you all have a great week!

5 kommentarer:

Monica sa...

HERLIG layout!!
Det var egentlig digg. Den andre var kjempekoselig, men det var så mye detaljer overalt at jeg nesten slet litt med å fokusere på selve teksten..

Nydelige farger, veldig deg..=)

Og de sinkhusene er bare kjempeflotte. Syns du skal ha de ute og inne hele året jeg..=)

Skogland sa...

Fin-fin layout!! Og flotte bilder :) Så digg med litt vårlig stemning nå i vinterkulda! Jeg sitter her med blå-frosne fingre, og fyrer som en gal :P

Monica Helén sa...

SV: Tuuuusen takk..=)
Juppz, jeg VISSTE at du kom til å like headeren..:) Jeg elsker det bildet..=) Litt lyst til å adde litt tekst til headeren også, men syns det er så ryddig og rent slik det er nå, så tror jeg beholder det slik en liten stund..=)
Jaaaa, komme komme..=P Tror ikke jeg har noen planer uansett.=)

Skogland sa...

Ja, "Pus" var søt han... Men begynte å gjøre fra seg inne, så han ble boende i låven igjen. Men i går morges ble han dessverre på kjørt ute i veien her, så vi leverte han hos dyrlegen i går ettermiddag... :( Da var det sorg i heimen kan du tro...ungene syntes det var så stas med'n vettu. Ha en fin uke du også, Trine!

Skogland sa...

Det var vel ikke meningen han skulle være her...Jeg tørr nok ikke gå til anskaffelse av katt igjen. De ender som regel på veien til slutt. Hun gamle vi hadde var med oss på flyttelasset 4 steder faktisk. Hun var flink til å passe seg, men da hun ble eldre og syk gikk det galt til slutt. Vi får satse på høner og kaniner i stedet ;)