onsdag 13. februar 2008

Givealong presentasjon....

  1. Hvorfor og når begynte du å blogge? Hva er bakgrunnen for navnet på bloggen din?
Jeg begynte å blogge skikkelig i januar, etter å ha lusket rundt en del, og blitt veldig inspirert av alle de flotte bloggene der ut. Jeg hadde mye tid til overs, og trengte noe som kunne underholde meg litt. Man blir fort avhengiv av blogging! Ha ha... Navnet på bloggen min er "Heksa & Katten", og det er rett og slett fordi jeg har en katt (som tilfeldigvis heter Heksa) og jeg er ei heks... (peganer). Syns det var et fint navn, og jeg er veldig glad i det bortskjemte dyret mitt, så hun fortjente liksom å være med.
  1. Beskriv din interiørstilen din.
Loppis/landstil tror jeg. Er egentlig ikke veldig glad i hvitt på hvitt på hvitt. Selv om jeg foretrekker hvite/lyse møbler. Men jeg vil nok si at stilen min er veldig preget av loppemarked funn, vintage og landlig livstil. Litt "whimsical" (vet ikke ett godt norsk ord for det).
  1. Hvor henter du inspirasjon?
På blogger, i dusinvis av interiør blader, men også i naturen. Jeg har en tendens til å innrede etter årstiden.
  1. Kan du fortelle om dine favoritthobbyer/favorittsysler?
Jeg maler/tegner i typisk storybook stil. Og sysler med ide om billedbok for barn en gang. Ellers er det så mye loppis jakt som mulig. Jeg driver også med teater og hest når jeg får tid til det. Også blogging da så klart!
  1. Hvordan er din drømmedag?
Hmmm... Måtte vært en sensommer dag, med morgenbad i elven, og morgenkaffi på termos. Så en runde med loppis og interiør butikker. Og deretter en tur i stallen med arbeid og rødvin. Ha ha... Noe sånt...
  1. Hvordan bor du? (leilighet, hus, by, land, hvem bor du sammen med)
Huff, jeg bor hjemme hos foreldrene mine! Jeg bodde lenge i Oslo, og deretter i Glasgow (Skottland), da jeg flyttet tilbake til Norge var jeg fast bestemt på å kjøpe og ikke leie. Så nå er det full husjakt. Håpet er at det skal bli hus før sommeren er over, og at bloggen blir full av før/etter bilder! Jeg begynner egentlig å bli ganske desperat. Selv om foreldrene mine er toppen, så er det ikke fullt så toppen å bo sammen med de igjen etter mange år ute av redet! Eh... Som dere sikkert kan tenke dere.
  1. Hva er dine favorittfarger?
Grønt! Jeg elsker de gammel grønne nyansene. Ellers er jeg glad i gammelrosa, hvitt, brunt og farger man finner i naturen.
  1. Hva er din favorittårstid og hvorfor?
Helt klart seinsommer og høsten. Jeg elsker høstfargene og stormene som følger med. Dessuten, siden jeg bor på landet, og er litt heksete, så er høsten en morsom tid. Det er tiden for innhøstning og lagring. Vi sylter, safter, plukker sopp, og masse mer. Er veldig opptatt av å bruke hagen og naturen rundt meg.
  1. Hvordan skaper du stemning i ditt hus?
Levende lys! Ser de fleste har svart dette. Jeg er totalt lysfrelst. Jeg har så mange lykter og lysestaker at jeg seriøst må begynne å bli kvitt noen. Men også gamle, brukte ting med sjel. Både arvegodt og funn fra bruktbutikker og loppiser. Dessuten tror jeg menneskene som bor i et hus skaper den beste stemningen. All innredning og type hus kan være sjarmerende og "varme", hvis det er kjærlighet i de som bor der. Menneskelig varme er den viktigste faktoren.
  1. Hva er din favorittinteriørting (send mer enn gjerne med bilde)?
Oi... Haha... har så mange... Men jeg elsker lykter. Spesielt den nyeste grønne min. Og kaffikopper!!! Spesielt de fra Greengate. Også har jeg ett sett telysholdere fra Partylite som jeg jeg er utrolig glad i. Ellers er jeg også veldig glad i emalje. Og gamle kopper... Liker altfor mange ting...

2 kommentarer:

Aina sa...

Sant de var fine ja, har så lyst til å ta et ridekurs, (sikkert 15 år siden siste) men ser for meg at jeg sitter på en hest sammen med 10 8-åringer og det blir rett og slett for flaut! hehe...

Så kjekk presentasjon om deg, ser du liker mye fint eks. Green gate;0)

Ha en flott alle hjerters dag du også:0)

monica sa...

Jeg visste alt før du skrev det, hehe..:) gøy å kjenne deg så godt syns jeg..:) og jeg kan nesten ikke vente til du kommer hit igjen, eller jeg får kommet meg oppover!! Jeg har blitt Trine-avhengig! No way back! Så du kan bare våge deg å bli for opptatt igjen..! :D
klemmeklemmeklemmeklems!! :)