tirsdag 5. februar 2008

Litt "tørke"

Vel, etter helgens meget hyggelige besøk av Melissa fra Glasgow i Skottland hart freden senket seg i huset. Det snør tett ute og jeg er mutters alene, ikke en forstyrrende lyd noe sted. Så jeg har gravd frem mine kunstneriske evner, som lenge har ligget bortgjemt nå, og tatt fatt på penselen. Resultatet skal dere få se siden... Leker meg med farger og ideer...

Ellers er det veldig lite som har skjedd. Ingen nye hus i horisonten, men sjekker hver dag. Om dere vet om noen søte hus med potensiale i Buskerud og omegn er det bare å gi meg ett dytt.. Begynner å bli litt desperat nå.. Må ut herfra før sommeren iallfall... Det er helt klart... Med så mange ideer og oppsamlet materiale er det virkelig på tide å sette de ut i live.

Håper å komme tilbake med mer interiør senere i uken. Imens får vi vel kose oss med en litt spesiell kopp kaffi... For oss jenter :)

3 kommentarer:

Donna D sa...

he he

Sånn får jeg aldri i kaffen min, he he.

Blir spennende å følge med på huskjøp.

Vi kjøpte på våren i fjor og i mars er det plutselig dobbelt så mange boliger som blir lagt ut, de aller fleste selger på våren, så det er bare å være tålmodig:)

Ha en fin onsdagskveld.

Klem fra meg

snupijenta sa...

Heeei, den kaffen likte jeg..:p
Gleder meg til å se resultatet ditt, med tegningen altså...
Og mens du venter på hus, får du tenke som så at det ganske ofte er slik at når man blir nødt til å vente, -ender man ofte opp med noe mye bedre enn man i utgangspunktet ville gjort..:) Så kanskje drømmevillaen bare venter på deg der ute? ;)
kLEMS, VELDIG gla i deg!

Reidun sa...

Hei, jeg lurer på hvor du finner de grønne koppene med gullkant.Jeg har arvet ett helt sett med kaffekopper, men de fleste koppene er enten knust eller hankeløse.
Hilsen Reidun