tirsdag 3. juni 2008

Tagget :)

Jeg har blitt tagget av Aina - Fagerheim, så da får jeg vel ta denne lille utfordringen på strak hånd :)

Regler:
Hver spiller svarer på spørsmålene om seg selv. I slutten av innlegget gir du den videre til 6 andre personer og fører opp navnene deres. Så legger du beskjed hos dem om at de er tagget og ber dem lese din blogg. La personen som tagget deg vite det når du har lagt inn svar.


Hva gjorde du for 10 år siden?

Gikk på High School i USA, nærmere bestemt Raymond Central High i Nebraska. En knøtt liten landsby midt i det miderste ville vesten. Flyttet som Exchange Student dit i juni, og bodde sammen med Lucas familien i ett år. Det var utrolig moro og jeg fikk oppleve så mye gøy. Har fremdeles god kontakt med familien der borte, og ser på de som "familie" og ikke bare bekjente! De var utrolig snille, tok meg med hit og dit i usa, og kalte meg for datteren deres. Kunne ikke bedt om hyggeligere vertsfamilie! Jeg tok fag som Ceramics og Photography og var best i klassen i Advanced English og amerikansk historie. Noe som var litt gøy som "utlendingen" i klassen.


Nevn 5 ting på huskelisten idag:

Stå opp.. ha ha Ringe Sjefen ang ferielister Betale NPA kontigent (Norsk Ponniavls forening) Betale regninger generelt egentlig Ikke noen fler plikter imorgen egentlig :)


Snacks jeg liker:

Is... er hekta på saftis akkurat nå. Men liker all is... spesielt kaffe, hasselnøtt og kokos is... NAM! Også sjokolade da... nam nam... Det syns dessverre :( Ja ja...

Ting jeg vil gjøre om jeg blir milliardær:

Kjøpt en gammel gård og pusset den opp til drømmeplassen. Hatt Welsh ponnier til oppdrett og kos. Kjøpt og drevet egen kafè/bok-brukt butikk. Og jobbet kun når jeg ville. Ellers hadde jeg kanskje satset på barnebok ideene mine... illustrert mer osv. Også ville jeg passet på at alle mine nærmeste hadde det bra, og hjulpet til med det jeg kunne. Tror nok det ville blitt noen ferier også!!! He he

Steder jeg har bodd: I Norge: Øvre Eiker, Modum og Oslo. Nebraska i USA. Hamburg i Tyskland og tilslutt Glasgow i Skottland. Nå bor jeg igjen i Modum.


Jeg tagger:
Mille fra Snupijentas Bloggsyssel
Britt fra Aalerud Stall
Mona fra Bestefars Verksted
Lykkes Side
Brocante


Det skjedde noe VELDIG rart med tekst og sånn her altså... aaaaner ikke hvorfor o.O Sukk... Blogger er ikke bare bare noen ganger...

ops, ikke kand jeg telle heller. Trodde det var 5 andre personer jeg.. ja ja pyttsann...

5 kommentarer:

Jorunn sa...

Artig å lese mer om deg Tee. Kult at du var best i engelsk hihi. Samme var venninnen min som også var utvekslingsstuden i usa.
Nydelige bilder i innlegget ditt, har du tatt dem selv eller funnet dem noe sted. Skikkelig sommerfeelings.
Ha en finfin dag!
Klem

SNUPIJENTA! sa...

Takk for taggen:) jeg skal prøve å føre den videre når jeg får tid..:)
WOW, visste ikke det om hvor flink du var i advanced english og slikt...:) Impressed!
Kleeems!!

Aina sa...

Så gøy å lese, og du har jo bodd litt rundt i verden.
Festlig at du var best i engelsk og amerikansk historie JA:0)

Jeg også fikk bare trøbbel med tekst/bokstavtype/str. tror muligens det har noe med at jeg kopierte første del;-D

Flott at du tok utfordringen, ha fortsatt fine sommerdager!

Lykke sa...

Så gøy å lese mer om deg og gøy å bli tagget. Jeg har nå tatt utfordringen og svart så godt jeg kan.
ha en kjempefin helg:)

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Nå er jeg tilbake i bloggverdenen etter en liten pause fordi vi hadde konfirmasjon her i helgen... Morsomt å lese om alle de spennende stedene du har bodd! Jeg tar selvsagt utfordringen, det blir gøy :-)

Ønsker deg en riktig fin tirsdagskveld!
Klem fra Britt :-)