tirsdag 29. januar 2008

Husjakten fortsetter....

Ja... som sagt droppet jeg å legge inn bud på det oransje huset. I stedet har vi (jeg og de hærlige foreldrene mine) vært på privat visning i dag. I ett hus som bare er perfekt. Vel og merke er det ikke i sveitserstil, og det er ingen glassveranda. Men det utrolig koselig inne. Med fine rom, for det meste er det bare maling som trengs for å sette eget preg. Og få det slik jeg vil ha. Fin planløsning er det også. Med en virkelig søt veranda, og massevis av flotte muligheter for hestehold. 14,5 mål tomt! Og langt unna riksveien, slik at Heksa ikke skal være redd for å sette halen, eller hele kroppen, i klem under stygge, raske biler!

Her er noen av bildene på finn.no, men disse lyger veldig. Rommene ser trange og lange ut, det er de ikke. De er firkantete og veldig intime og fulle av sjarm!

Først er det kjøkkenet, veldig fint rom, med tregulv under det forferdelige belegget (heldigvis!!!). Panel i vegger og tak (JIPPI!!!). Frontene på kjøkkeninnredningen er ikke fullt så pen. Da den er i raspateks (?). Mulig det blir utbytting av fronter, eventuelt nytt ikea kjøkken?!?? Koselig vedovn, og fin plass til kaffikrok under vinduet!

Rett fra kjøkken går det dør inn til den lille spisestuen, som vil bli perfekt med påtenkt rundt bord!!! Dermed er det lett å spise middager osv her inne, og man klarer seg langt med et lite kaffibord på kjøkkenet!!! *perfekt* Flott gulv i hell tre... eik tror jeg... Må slipes og lakkes på nytt, men men...

Det er åpen løsning fra spisstuen til stuen. Som har dobbel dør (vel og merke ikke så pen) ut til den nusselige verandaen. Panel i tak og vegger her også, i alle rommene egentlig. Lett å innrede, passe stort til lille meg...

Badet er grusomt... stygge brune plater og fryktelig gulv... Så der blir det iallfall en omgang med malekost, og ny innredning vil jeg tro... sånn med tiden... Får jeg dette huset blir oppussing foretatt i følgende rekkefølge: Kjøkken, stue/spisestue, gang/trappegang, bad/toalett... og til slutt soverommene oppe... De er nemlig ikke så ille i fargen... Flotte gamle speildører i nesten alle rom... Bygget på 20-tallet... Damen som bodde der, tror vi, døde i stuen... Men følte ingen ubehag der. Jeg er veldig "følsom" når det kommer til husets sjel, og alt jeg fikk var et varmt, latterfylt, inntrykk!!! Rolig... Så da er det jo greit... bilde av den gamle damen hang på veggen, og hun så jo bare koselig ut... så om hun følger med på lasset som spøkelse kan jeg nok godta det! Ha ha...

Men... dette huset vil nok gå for godt over takst... så det hele henger i en tråd.. det kommer ann på om jeg får denne nye jobben eller ei... Da vil jeg nemlig kunne få bedre lån... sukk... håpe håpe...

Har selvsagt allerede innredet huset i tankene mine!!! Ha ha... Spesielt kjøkkenet! Det blir nok hjertet i huset ja!!!

5 kommentarer:

mona sa...

Oiiiiii,så spennende.....dette kan jo bli drømmehuset,ingen tvil !! Får håpe denne gamle damen passer på deg, da.....spennende tider med den nye jobben også,hadde ikke sovet ett sekund,om jeg var deg....hihi....Håper det blir til det beste for deg og pus ;) Kos deg da ;)

Donna D sa...

hei hei

Så koselig blogg du har:) Jeg har vært her før, men nå hadde jeg tid til å se gjennom hele bloggen. Blir spennende å følge med på evt huskjøp.

Og er helt enig med deg, det grønne fra Figgjo er nydelig! Har arvet en del derfra fra min farmor, men alt er nedpakket enn så lenge.

Ha ei fin uke.

Jeg linker deg jeg:) Gøy at vi begge har kommet med i IGAlongen

Nygammalt sa...

Önskar dig all lycka till i husjakten! Håller tummarna! =)

snupijenta sa...

Lykke til med huskjøpet jenta..! :) Du fortjener kun det beste!
klemmeklemmeklems..:)

Emmeline sa...

Så spennende å høre om huskjøpet. Håper dere kommer i havn og at dette blir det huset dere drømmer om. Ikke minst at dere får tilslaget og at det ikke blir for dyrt. Det så jo veldig koselig ut da:) Så kul layout du har laget på bloggen din... Jeg liker jo veldig godt Greengate så dette var jo perfekt for meg!! Ha en fin uke:)