søndag 6. januar 2008

Å Lukte På Våren....

Jeg og min kjære søster var på shopping i går. Og da jeg kom hjem med noen flotte funn, bestemte jeg meg for at jula var over for denne gang. Vi hadde en ganske slitsom of forferdelig jul. Og istedet for å la den ligge ulmende og lage dårlige minner så tok jeg frem litt vårlige ting. Så kan jeg heller gelde meg til en artigere (forhåpentligvis) jul i 2008.
Det har snødd veldig her, og lyset er rett og slett fantastisk. Men alikevel gleder jeg meg til å se litt grønt igjen. Og jeg gleder meg over at hver dag blir lengre.


Her er blomstene jeg kjøpte. Skikkelig røverkjøp. Ta tre betal for to. Jeg pleier egentlig ikke å falle for denne type rosa. Men det gjorde jeg visst nå, er egentlig mer glad i den "gammelrosa" typen. Satt sammen hipp som happ på kjøkkenbenken, og resultatet ble fantastisk syns jeg.
Lysestakene er en favoritt fra Partylite. De ser egentlig ut som åpnet fiken, med vanndråper på. De er bare så vakre. Og jeg bruker de hele tiden. Tok dem vekk til jul, så det var fint å få dem frem igjen...

Noen nærbilder av de samme blomstene. Syns liksom ikke de kom til sin rett på bildet over!

De er da bare utrolig vakre er de ikke??? Hvordan kan man la vær å smile når man ser slike blomster? Friske blomster og levende lys er ting jeg alltid unner meg. Det skaper en mye bedre hverdag.
Jeg har også gått til innkjøp av disse artige zink telys holderene fra Molly's Heaven. Jeg kjøpte fire, og har store planer for de, sammen med noen i glass jeg kjøpte for en stund siden. Kjøpte også en stor lysestake i fattigmannsølv. Som jeg bare måtte ha. Du ser den under.
Her ser du fattigmannsølv stakene mine i kjøkkenvinduet. De er i samme stil alle sammen, med det samme blomstermønsteret på. Men de to små var en bursdagsgave fra en meget spesiell venn. Og det betyr så mye for meg. Da jeg så en helt lik stake, bare større, hos Mollys Heaven så bare måtte jeg ha den. Og se så flott det ble?
Den lille sølv koppen er fra Mor (=mormor). Og jeg hadde nesten glemt den bort, fant den igjen og pusset den litt (men ikek for godt, da jeg likte at den så litt sliten ut), den var søt med telys i.

Ett bilde til av Heksa... den kjæreste lille katten min. Bortskjemt som fy. Men hun er da så søt. Hvem kan vel motstå en varm, myk katt som vekker deg ved å male rolig ved siden av deg om morgenen?


Det var i grunnen alt for denne gang. Husjakten fortsetter. Håper virkelig det blir lagt ut noen hus snart. Det har vært fryktelig stille nå en stund, men folk har jo annet å finne på enn å selge hus i jula... :)

God helg!

3 kommentarer:

SNUPIJENTA! sa...

Så flotte de fattingmanns stakene var! og alt det andre såklart..:) jeg tror nok jeg også må bli flinkere til å unne meg selv litt blomster i hverdagen. Jeg husker hvor koselig jeg hadde det med en bukett med knallrosa blomster (fra farmor min) i den blå vasa mi, med den knallgule kaffekanna vedsiden av..:) De fargene gjorde den depressive hverdagen min til noe koselig. Og purre på brødskiven og varm te. Hehe..:) Det var den gang da...
Bra jeg har det så godt nå..:)
Håper det kommer nytt hus ut snart.. som passer til nettopp DEG. Jeg klarer nemlig nesten ikke å vente på å se hvordan du får det!! Og jeg unner deg det så veldig veldig...!!

Stooor klems fra Mille..:)
(jeg har blog jeg å vettu: www.snupijenta.wordpress.com )

Mille sa...

Tro meg, snuppa, hadde du vært her nå, skulle du fått så stor Mille-klem at du hadde tryglet om å få puste! :) Glaaaa i deg!!
-Mille

Dans på roser sa...

Hei! Så hyggelig med et "nytt fjes" i bloggen min! Koselig. Du har en kjempekoselig blogg. Skjønne blomster du har kjøpt deg, rosa ranunkler er tingen! =)