mandag 7. januar 2008

Lysende Lykter....

Dagens innlegg skulle egentlig handle om bøker, fordi jeg elsker å lese. Og hadde lyst til å dele noen av favorittene, men.... så begynte jeg å se på nett etter lanterner/lykter. Jeg har lanterne fetisj på høyt nivå. Får bare aldri nok! Søstern mener jeg må styre unna brannmenn som potensielle elskere, da de vil få krupp av alle de levende lysene mine :) Men den godeste pappan min var brannmann i mange år, og har innprentet lys-sikkerhet i meg. Så tror nok ikke huset brenner ned med første...

Ville dele noen fantastiske funn på nett. Samt noen av mine egne.

Denne stjernen kjøpte jeg faktisk på "pytt i panne" før jul. Og brukte den som adventsjerne. Glasset ser nesten ut som frostroser, den er kjempefin med lys i. Dette bildet har jeg derimot hentet på Reigning Gifts.

Denne hvite har jeg også nesten lik av. Men mine 2 henger fra taket og er blek-gammel-grønn. Og faktisk kjøpt på Ellos for noen år siden. De er store favoritter hos meg. Denne hvite er derimot hentet på samme sted som over.

Denne lykten er mitt nyeste kjøp. Den fant jeg i sverige, og de hadde bare en igjen. Det er ett eller annet eventyrlig over den. Nesten som om den kunne tilhørt Rivendell i Lord of the Rings, eller noe. Fargen er skjønn, en slags grå-hvit-grønn. Tror den kommer til å bli fin i gangen min en dag. Der fargene er planlagt i samme stil.

Dessuten har jeg sett en nydelig lykt i mosegrønt på en lokal interiør butikk. Drømmer om å kjøpe den.. kanskje jeg bare skal gjøre det? Får sikkert plass til èn til... ett sted... Eller hva?
Jeg tror alle har en dille. Min er definitivt lykter og lysestaker generelt! Men vi bor nå en gang i Norge og levende lys er så viktig i mørketiden. Men jeg brenner faktisk mye lys hele året. Også om sommeren. Det er så koselig å sitte ute i varme sommerkvelder med gode venner, vin og levende lys på bordet!

Ha en flott uke!

2 kommentarer:

Guldkant På Livet sa...

Så mycket vackert du hade i din blogg och Heksa må vara bortskämd men så bedårande söt!! : ) Mari.

snupijenta sa...

Jaaaa, lykter er utroooolig fint og koselig..:) Jeg har bare en.. men jeg skal ha flere, mange flere, etterhvert som jeg finner noen jeg liker..:)
Jeg er ikke noe flink til å shoppe på nett desverre.. sikkert fordi de fleste vil ha betaling med en gang via VISA, mens mitt kort alltid er tomt..
Imellomtiden får jeg kose meg med den ene lykta jeg har, og den flotte takstein-lyseholder'n jeg fikk i gave av deg..:) den sistnevnte er en klar favoritt!
stooor klem til den som fortjener det mest, av alle jeg kjenner!!