fredag 2. mai 2008

Fredag fredag!!!

Oi, nå kjenner jeg på kroppen at jeg var oppe før fem, og ikke sov masse i natt... også overtid på jobben... Glad det er fredag! Enda jeg hadde fri i går... som forøvrig var Belatine, slutten på den gamle "påsken" som går fra Ostera i mars til Belatine i mai... For lille heksete meg var dette en ganske viktig dag :) Og jeg var litt snurt for at det regnet, men men... lite man kan gjøre med moder jord... Jeg fikk nemlig besøk av mine kjære venninne Mille, som bor så altfor langt unna. Hun tok med seg de to søte guttene sine og vi hilste på hestene i stallen, drakk kaffi og dro på shopping på gartneriet der Ole jobber. Slik at han endelig fikk hilst på henne. Og jeg dessverre hadde jeg glemt lommeboken hjemme, for der var det utrolig mye fint! Masse vakre hage og interiør ting og tang... eller kanskje det var like greit at pengene ble hjemme? Fikk iallfall med meg en vakker lilla fredslilje og en skjønn potteskjuler!!! Så det var vel ikke så ille lell...
Nå er det uansett fri helg, og jeg slapper av med et glass rødt, god musikk og masse levende lys... og blogglandia! Se så deilige rosene mine fremdeles er!!! Våkner hver morgen og ser på de :) Sukk...


Og det er ikke bare jeg som har tatt helg virker det som. Heksa koser seg veldig, midt oppå dyna... Egentlig ville hun vel være krøllet opp på fanget mitt, men jeg syns det er plagsomt vanskelig å taste samtidig som jeg har en hårete bylt mellom meg og pc'en :)
Dessuten har jeg begynt å dra gode av å være barnebok ansvarlig i butikk! Det finnes nemlig noe så fantastisk som "leseeksemplar", som rett og slett er en gratis bok til meg, slik at jeg kan lese den (og anbefale den, som forlagene håper på). Jeg spurte etter et slikt eksemplar av den nye "Den store Ruffen boken". Jeg var stor Ruffen fan som liten, og den dag i dag så forhekser disse illustrasjonene, og historiene meg! Gleden var stor da jeg kunne ta med meg et gratis eksemplar hjem, og dermed slippe å betale de nesten 400kr den egentlig koster :)

Jeg anbefaler virkelig denne perlen av norsk barnebok, til alle store og små barn! Ruffen så for første gang verden i 1972, 9 år før jeg selv var født. Og er like populær nå som da! Selv husker jeg at illustrasjonene var litt "skumle", men derfor enda mer spennende å titte på!


Og det var det i dag... Jeg har en liten husjakt nyhet også, men det får vi ta en annen dag!
God Helg alle sammen!!!

1 kommentar:

snupijenta sa...

Hva ER Ruffen egentlig? Er han en orm? Ett spøkelse? Ser ikke det jeg seh, hehe..:) Men ble nygjerrig..:P
Var så koselig å være sammen med deg den dagen, og jeg er så stolt over å eie en av dine tegninger!
Du MÅ bli barnebok-forfatter/illustratør engang!!
klems, Mille