onsdag 21. mai 2008

Ny Gavealong runde :)


Ah, endelig er det ny runde i interiør give alongen vår! Og som jeg gleder meg! Vi ble oppfordret til å legge inn et lite stykke med hint om hva vi liker osv, slik at vår hemmelige venn kan bli bedre kjent!

Så her kommer noen spor og hint fra meg!

Jeg elsker loppis! Spesielt samler jeg på alt i grønt fra figgjo, og gleden er stor når små skatter dukker opp i loppis mylderet. Små gamle heklede duker, vaser og annet kos. Også er det greengate da, kommer ikke unna. Som du vil se om du leser eldre innlegg :) Også er jeg hekta på lanterner! Har altfor mange :) Og får aldri nok!

Jeg elsker katter, hester & livet på landet. Er mye i stallen, eller i fjøset når jeg kan. Jobber i bokbutikk og elsker det også!Favoritt blomstene er Rød Solhatt, Solsikker, Ballblom, Nøkkeroser (Vannliljer) og Labelle Roser. Så vet du det også. Ellers er jeg ikke kjempeglad i hagearbeid, stauder og eng er tingen for meg. Og beitende ponni istedet for gressklipper må vite... Jeg nyter derimot hagen til fulle, og er spesielt glad i hagedammen som er passe grønskete og gjengrodd. I hagen nyter jeg helst god hasselnøtt-kaffi, rødvin eller frozen margaritas! Med levende lys overalt og gode venner. Jeg liker også å bake, disker gjerne opp med min egen iskake!

Interiør stilen min forøvrig er lett og luftig, men ikke hvitt i hvitt. Det skal helst føles som sommer hele året. Selv om høsten faktisk er min favoritt tid! Siden tittelen på "oppgaven" denne gangen er "franske sommerfølelser" så må jeg bare si at jeg ikke liker madonna figurer eller jesus bilder. Jeg er heks, dvs peganer (og ikke kristen). Helt ærlig så er jeg kanskje mer "fan" av "norske sommerfølelser". Tror ikke det finnes vakrere sommerland enn vårt gode gamle Norge.


tja hva mer da... jeg er lesehest, øyenstikkere (har tilogmed egen designet øyenstikker tatoering på benet) og ting/bilder med frosk på. Noe som er litt sært siden jeg er livredd frosk.

Elsker eventyr og alt som er magisk og mystisk! Jepp, jeg er en av de som tror på tusser og troll tenk :) Favoritt kunstneren er Kittelsen, Tony DiTerlizzi og Lisalotte Eriksson. Selv tegner jeg søte "barnebok" illustrasjoner av hesker og andre magiske vesner.

Favorittfargene er grønt i mange nyanser, greengate-grønt, lavendel, nostalgi/gammel-grønt, mosegrønn... så liker jeg rødt, og noen sarte rosa farger, zink/grå, duck egg blue og noen fine havgrønne/turkise nyanser :)

oi... langt innlegg kanskje? Er ikke så lett å korte ned... Nå kan iallfall ikke min hemmelige venn klage over at jeg ikke ga en god presentasjon av meg selv! Ha ha,...

5 kommentarer:

Aina sa...

Jeg gleder meg også, masse:0)
Du har vært kjempeflink, får legge lista etter innlegget ditt, hvis jeg klarer hehe..

Ønsker deg en vårgrønn koselig helg!

Klem fra Aina.

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Uff, har du ikke fått vært i stallen hele uken? Da hadde jeg gått på veggen, tror jeg...
Håper det går fint med føllet og at du får tatt masse bilder :-)

Joda, stallsko, solbriller og parfyme er standard... Jeg har liksom ingen mellomting, for enten er jeg kledd for stallen ellers så er jeg i finstasen hi,hi. Elsker fine kjoler og masse stæsj, men alt til sin tid. På nyttårsaften pleier jeg å trekke kjeledressen utenpå finkjolen og ta med champagneglasset ut i stallen fra 23.30 til 00.30! Må være der på natten i tilfelle rakettene blir for nærgående...

Håper du får en flott uke!
Klem fra Britt :-)

Guldkant På Livet sa...

Du har verkligen en vacker blogg, som en gammal tapetmönster i bakgrunden och fin bild upptill och Heksa är nog ingen heksa, så söt som hon är....; ) Vackár bukett i grönprickig kann och ljuvligt gammal porslin! Tack än en gång för utmärkelsen, har lagt ut det i sidan på min blogg nu! Mari.

snupijenta sa...

nææh, nå kom jeg på at jeg jo har glemt å legge ut prisen jeg fikk av deg på siden min! R d kanskje meningen at jeg skal gi den videre til tre pers jeg oxo? Helst innen interiør?
Gøy å lese om deg, bra summering, akkurat slik jeg kjenner deg..:) gleder meg til du får lappen! Klemz!

Mona. sa...

Hei,nå er det altfor lenge siden jeg har vært innom hos deg !!! Artig å lese om hva du liker,og jeg kjenner meg såååå godt igjen......helt utrolig !! Er nok en nostalgi-elsker av rang,og den herlige grønnfarven du har på Figgjo-tingene dine,er bare rå.....og madonnaer finner du ikke hos meg,heller.....! Kjøpte faktisk et Jesus-bilde på et loppis,men har ikke funnet et passende sted for det,det var vel mest på grunn av den fine kalligrafi-skriften,at jeg kjøpte det......sær som jeg er ! Kan jo alltids selge det,om jeg ikke finner et passende sted,jeg er vel ikke særlig kristen,jeg heller......og hvis Jesus flytter inn på soverommet...ja ,da tror jeg jammen rørleggeren forsvinner ut,fortere enn lynet....hihiiiii :) Der hadde jeg nok fått et problem........ Kos deg da,i varmen.....her er det også varmt,men vått.......har vært på Oasen idag,og der ble det jo litt shopping vettu,så nå skal det plantes :) Gleder meg til å se hva du fant på loppisen,forresten..... :)