søndag 9. mars 2008

Brukt- & Antikk messe...

I dag hadde jeg og mamma, og Arwen (tysk utvekslingsstudent som bor hos oss) planlagt å ta turen til Sandvika. Der holdes det nemlig Brukt og antikk messe hver søndag. Forventningene var store, men jeg må si jeg ble ganske skuffet. For det første var det uhyre dyrt! Mange av sakene var overpriset til det kriminelle, og i tilegg var mange av selgerene grinete, uhøffelige og rett og slett uvennelige. Vi begynte å lure på om de egentlig ville selge noe som helst!!!

Men vi fant da noe... Jeg var selvsagt på jak etter Figgjo, men det var det veldig lite av. Noe jeg syns var leit. Så det eneste jeg kjøpte var en liten blonde duk. Og ett sett med blomstertrykk...

Det vakre salatbestikket kjøpte mamma på Kremmeriet. Det ligger fremme til pynt hele tiden nå. Under ser dere den lille duken jeg kjøpte.

Vi fikk også en hel bunke med gamle noter til 100kr. Noe skal vi bruke til å ramme inn ;) Sammen med gamle bilder osv. Kan bli veldig fint tror jeg!


Etter kaffe og vaffel på messa dro vi hjem. Litt skuffet og fant ut at Plantasjen hadde åpent. Så da stakk vi innom, hvor jeg fikk sett meg ut to fine potteskjulere, kun 20kr stykket. Små påskeliljer og en tusenfryd. Som skal få lov å pynte opp på bordet mitt tror jeg.
Også fant jeg dette søte paret med høne og hane. Jeg syns det er så mye fæl påskepynt der ute. Men disse så gamle og søte ut. De kostet bare 40kr tilsammen! Deal syns jeg!
Det var liksom dagens skattejakt... I går var vi på visning, huset som bare var søtt søtt søtt, lå desverre for langt inn i dalen her nå som jeg jobber i Asker. Dessuten var det overpriset, med en del dårlig oppussningsarbeid, og rommene var knøtte små. Jeg liker små hus, men dette hadde ikke en gang plass til en skikkelig sofa eller spisebord til 4. Istedet var det masse små rom... kunne godt vært tenkt ut litt annerledes kanskje.. Men håper på fler hus snart... Jepp..

Også har jeg åpnet en ny blogg, kun for kunsten min. Syns det ble litt mye her, og denne bloggen skulle jo være mest om hverdagsliv, husjakt og interiør... Så dermed ble "Inside the Fairytale" laget. Den er på engelsk, slik at mine skotske & amerikanske venner kan følge med :)

Ha en flott søndag!

3 kommentarer:

Mona. sa...

Hei på deg,så kjedelig at turen til Sandvika ikke sto til forventningene......men jeg kjenner meg godt igjen ! Vi var jo ofte der,da vi bodde i Asker,og den frekkheten og uhøfligheten blir man stum av !!!! Noen ganger gikk vi bare,rett og slett,for prisene var helt uspiselige !!! Men det du fant,var jo veldig fint da ! Og blomstene reddet vel dagen,sammen med høna og hanen... ;) Må si du er rå til å tegne,ser for meg at du illustrerer bøker......barnebøker,rettere sagt !! Ha en flott uke :) Og gi pusi en kos,hun er jo bare søt.....og litt rampete....hihiiii :O)

Hulda sa...

Syns du gjorde noen fine funn! Søt duk, bestikk og nydelig høne og hane. Likte også de fine krukkene og tusenfrydene. :)

snupijenta sa...

Du fikk da NOE bra utav den søndagen da jenta..:)

Det er elendig at folk skal være så sure og grinete når de prøver å selge noe.. Skjønner ikke sånt jeg. GRRR!!!

Likte alt du hadde funnet, unntatt kanskje høna og hanen, hehe...;) De ble lixom litt for gammel stil igjen for meg, men HEY, det er jo meg. Jeg liker bare ikke sånne porselensfigurer jeg. Hihi..:)

GLA I DEG! Hver gang jeg drikker kaffe, er du der med meg..:)