lørdag 22. mars 2008

Having Duck Egg Blues

Jeg drømmer jo stadig om huset med stor H... planlegger og tenker ut farger, interiør og slikt. Kjøkken blir gammel grønt & hvitt, stue blir hvit-grønn, badet blir helst hvitt, med innslag av turkis... men soverommet? Der er jeg ganske ubestemt. Orginalt ville jeg ha et mørkt & mystisk rom, helt annerledes enn resten av husets lyse & landlige stil. Men etter som jeg har vært på en drøss visninger, skjønner jeg at soverommene er rett og slett for små til en slik drastisk farge. Så nå lener jeg mot blått... og ikke hvilken som helst blå heller... Duck Egg Blue heter den, eller bare Egg Blue... Og da jeg søkte meg frem på nett snublet jeg over noen HELT fantastiske sider, som jeg bare måtte dele med dere! Så idag inviterer jeg med på shopping spree på nett! Kos dere!

Gianna Rose Atelier
Har fantasiske såper! I alle former. Jeg falt for disse realistiske eggene! Og det trenger da ikke bare brukes til påske! Nydelig på ett landelig bad eller hva?
Really Rural
har bare så mange søte hyller og greier, i utrolig fantastiske farger! Ble sjarmert her, og kunne gjerne tatt nesten en av hver... Ett lite klippe bilder, men ta en titt for ALT de har er flott & spesielt! Og alle hyller kan bestilles i en rekke farger!


Vil ha en slik posthylle i gangen! Eller i biblioteket til regninger osv! Og denne lille skuff-hyllen hadde vært perfekt til å oppbevare arkene mine i, akvareller osv.

Vintage Weave
er en butikk akkurat slik vi liker den! Proppfull av fantastiske detaljer og godbiter som får lommeboken til å krølle seg!
Bone Clones
er nok for de mer spesielt intereserte! Men for meg, som har studert både palentologi og zoologi så syns jeg dette er spennede, og hadde ikke hatt noe imot en samling i biblioteket! Men eggene var jo riktig fine, og kunne pyntet opp her og der!

Klart egge tema i dag :) Men har virkelig falt litt for ideen om rolig blått soverom, med fugler og egg som tema... Hmmm
og mens jeg er på det temaet, er den noen som vet om denne fantastiske saken er til salgs i en norsk butikk ett sted? Blir for dyrt å få den shippet fra sverige, mer enn hva den er verdt o.O
Hyggelig at dere ble med på shopping :) Ha en god dag!

4 kommentarer:

Aalerud Stall sa...

Hei :-)

Tusen takk for koselig kommentar på min blogg! Så morsomt at det er flere hestejenter her i blogglandia. Welsh er også fine hester; hvilken kategori har du?

Nå har jeg bladd litt i bloggen din og bare kost meg, her var det mye fint! Og så ser jeg av profilen din at du også er Harry Potter fan; det er nemlig jeg også :-) Jeg har veldig lyst til å linke til deg hvis det er greit? Og så kommer jeg uansett igjen for å besøke bloggen din! Tenkte også å bla litt i den andre bloggen du har, for den virker litt mystisk (og mytisk) slik som jeg liker :-)
Ha en flott dag!
Hilsen Britt :-)

Randi sa...

Så mye fint du hadde funnet på din runde. Synd de ikke var norske. Jeg venter på noe jeg bestilte fra ebay...men det tar da så lang tid før det kommer. Men den som venter på noe godt...osv.:)


Ha en fortsatt fin dag.

snupijenta sa...

Nææh, så mye kult du spora opp der...:)
Egge-såpe? Stilig!
Og den skuff-hylla digga jeg!

Storeflittig Solveig sa...

Jeg likte posthyllen, den var skikkelig stilig.