tirsdag 18. mars 2008

Nordavind & Solstråler

Her har det vært vindvær på sitt beste de siste dagene, og selv om solen stod høyt og varmet godt, så var det en kald nordavind som gikk gjennom marg og bein. Så i går hadde jeg en kald dag. Var sammen med Ole og hestene, og selv om det var utrolig deilig å kjenne lukten av hest igjen, var det ikke spesielt moro å kjøre ut trillebårer med møkk, når det blåser! Man får flis...overalt! Men med mye latter og en flaske vin, går ting ganske greit alikevel. Man er da bondetuppe og ikke redd for litt møkk?!

Så det ble seint hjem, og seint opp i dag. Men solen varmet godt på glassverandaen, favoritt rommet mitt, og jeg satte meg til med en god kopp kaffi. Og tok litt bilder av Greengate koppene mine. Fant nemlig ut at jeg ikke tror jeg har vist frem hvilke fire mønstre jeg samler på... Og man kan jo aldri ha for mange greengate innlegg etter min mening.

De to røde mønstrene er Red Selma, og White Claire. De to grønne er Multi Claire og Naomi Green. Nå som jeg har "fullt" sett på tilsammen 8 kopper med skå, har jeg lyst på askjetter som passer til, og den grønne sukkerkoppen... Men man har jo alltid lyst på noe nytt. He he...


Men jeg kan da virkelig ikke tenke meg noe med sommerlig og vårlig en disse koppene! Man blir rett og slett glad av å se på dem!


Selv Heksa koste seg i solen, og utforsket et hitil ukjent område av huset... Legg merke til de kjempestore potene hennes!


Og med dette bildet takker jeg for meg i dag!

9 kommentarer:

små vackra ting sa...

Hej!
Vad kul att du tittade in hos mig!
Greengate har så mycket fint, förstår att du har flera koppar från dem. Vilken trevlig Antik butik du hittat, ser ut att finnas massor med fynd att göra där=)
//Cecilia

Randi sa...

Hei
Jeg skulle nok ha klart og måket hele stallen for en flakse vin, alene.. ..hahahaha.

Jeg kunne tenkt meg en av hver av de koppene jeg også. Alle er så fine på hvert sitt sett. Hadde aldri klart og velge.

Håper påsken blir fin og at du får kost deg masse uansett vær og føre.

Aina sa...

Kom tilfeldigvis hjem med 4 Greengate skåler i dag, og en katalog, så i kveld har jeg bare sittet her og siklet!! Har lyst på alle mønstrene, det er litt slik mye vil ha mer;-P
Ser at kombinasjonen av mønstrene sammen er flotte, så da må jeg kanskje herme litt, så får jeg dekt behovet *ler*
,
Herlig bilde av pusen.
Er litt sint på den dårlige kattemoren her i huset, har ropt på henne utallige ganger men det frister visst mer med hannkattene enn det stakkars nurket som ligger her og venter på mammaen!!
Dumme katt!

Ha en flott påske videre:0)

Hulda sa...

Du er nok like glad i GreenGate kopper og fat som jeg er. :)Selv har jeg 4 asjetter i Claire White, og 4 kopper i samme. Jeg venter to fat og to kopper fra Claire Multi, har bestilt disse, siden de ikke har i butikken her. Jeg har bestilt fra Christines Låvebutikk. Du vet kanskje om hennes blogg? Du finner den her: http://christinas-interior.blogspot.com/ Den er vel verdt et besøk. :)

Nydelige, solfylte bilder du har tatt! Jeg blir også så glad av de krusene, og mannen min drikker stadig kaffe av dem, er visst hans favoritt også.:)

krinkelkroken sa...

De green gate koppene er så søte, hadde ikke sagt nei takk til noen av de nei!
Har en datter som driver med hest og det er tungt arbeid, men sikkert mye kos;)
Kos deg i påsken!

snupijenta sa...

Nydelige kopper..:) De er så søte at til og med jeg kunne hatt noe slikt på kjøkkenet mitt..:)
Som sagt: gleder meg til å sitte i DITT hus, i DIN sofa, og drikke av en av de koppene der, hvis jeg får lov..:)
KLEEEMS..:)

Ann Helen sa...

Så søte kopper!:) Og bruktbutikken så veldig fristende ut!!

Lindas Hus.. sa...

Hei!Flotte bilder av koppene dine.
De grønne er mine favoritter,serlig dem med blomster på...Nei alle er jo pene.
Ha en fin påskeaften!
Ps.Kanskje med vin?Men uten møkk,
Hi,hi...Hilsen Linda:))

Lindas Hus.. sa...

Hei igjen.Hvor ligger den fantastiske butikken til Roger???