onsdag 12. mars 2008

Lesehest...

Jeg har klart å pløye meg igjennom Harry Potter 4 - 5 - 6 & 7 siden jul... For andre gang vel og merke. Og i tillegg har jeg klart å lese andre bøker også...

De er alle å anbefale forøvrig! Og veldig forskjellige! "What was Lost" er en kjempespennende bok om ei lita jente, som leker detektiv, og som plutselig blir borte. Mange år senere får vi vite hvordan hennes liv, og kidnapping har forandret livet til en drøss med mennesker. En virkelig morsom bok. Ikke skremmende lang heller! Tror ikke den er oversatt til norsk...
Også er det min favoritt hittil i år da (hvis man ser bort fra Harry selvsagt) "Garden Spells"... en nydelig bok om å komme hjem. Om søskenkjærlighet, og krangel :) Og hverdagsmagi! Perfekt for små hekser som meg selv! Alle som liker filmen "Practical Magic" kommer til å *elske* denne boken! En såkalt "sjokolade" bok, dvs like god og tilfredstillende som god sjokolade!
Også for de som liker fantasy sjangeren... "Wee Free Men" er kjempemorsom. Siden jeg bor på landet, og har bodd i skottland, var den spesielt artig! Noen av karakterene snakker nemlig skotsk! Derfor kan den kanskje være litt vanskelig å lese på engelsk for noen. Selv om det faktisk er en barnebok!

Her har det endelig sluttet å regne. I går var det skikkelig vår storm følelse her. Masse heftig vind og regn! Veldig koselig hvis man kan sitte inne med god spøkelses bok og kakao! Og det var nettopp det jeg gjorde! Rundt midnatt var det som værst, og da satt jeg krøllet opp under pledd med varm drikke og skummel bok! Ahhh... Men disse "stormene" er ingen ting opp mot det vi opplevde i Nebraska da jeg bodde der. Tornardo og heftig tordenvær! DET var storm det!

Det var det for nå...

p.s. sjekk også ut "Inside the Fairytale" for ny tegning! :)

3 kommentarer:

Solveig sa...

Bodd mange plasser du:)Lurte på "garden spells" boken, tror du tilgjengelig i Norge?

snupijenta sa...

Nå fikk jeg lyst til å lese litt, hehe..
Men får kanskje bli ferdig med det jeg holder på med først..

Storeflittig Solveig sa...

Takk for svar! Nå blir det bok i posten etter påske:)