mandag 24. mars 2008

Nytt liv til gamle noter

Jeg kjøpte en drøss med gamle noteark på en antikk messe for en tid tilbake. Uten egentlig å vite hva de skulle brukes til. Men noen ideer hadde jeg jo... Alikevel gjemte jeg de bort og tenkte ikke mer på de, helt til jeg snublet over en ny blogg, og så hva hun hadde gjor med gamle ark fra bøker. DA visste jeg pluteselig hva jeg kunne bruke notene til. Og her ser dere det første resultatet.
Etterpå brant jeg rundt kantene for å skape en enda slitnere look. Syns resultatet ble ganske bra :) Kommer nok til å lage fler til å henge opp på veggen. Både noteark og boksider etterhvert.
Ikke noe sjokk at jeg valgte vannlilje kanskje :) Fant en del slike litografer av norske blomster som jeg tror jeg kommer til å bruke.

Også må jeg bare vise frem min dumme lille katt, som la seg til rette i solen, på ryggen... mellom bokhyllen og vinduet. Litt vanskeligere var det å komme opp igjen! Ble det litt mye ribbe i jula Heksa?

7 kommentarer:

snupijenta sa...

Så stilig det med notene ble!!!
Hva er litograf?
Hellandussen så nydelig Heksa er der hun ligger...:) Får lyst til å kose magen hennes..:)
Kleeeeems!

Hulda sa...

Så nydelig dette bildet ble. :) Du er virkelig kreativ, må bli flott å ramme inn noen slike bilder. Katten din ser så kosete ut. :)

Lena sa...

Hei:)
Du hadde kommentert på mitt pay it forward innlegg, så hvis du har lyst på en hjemmelaget gave fra meg, må du sende meg navn og adresse på mail:) lenarott@hotmail.com, så dukker det nok opp noe hos deg om ikke så lenge:)
Ha en flott helg!!

Donna D sa...

hei hei

Nydelig blå farge nedenfor:) Note arkene ble kjempefine, super ide. Godt at noen er kreative.'

ha ei fin helg

christinasinteriør sa...

Hei! Disse kattene er rare! Legger seg på de rareste stedene! Så ut som denne kosa seg i sola! Kjempefine note ark!!

Ha en fin kveld!

~♥~bagateller~♥~ sa...

Nydelig pus og notearkene like så. Ikke dum den ideen din til soverommet, du har nok rett i det med at det kan bli for voldsomt med mørk mystikk i våre norske små rom..

BROCANTE sa...

Jeg så engang et toalett som var tapesert med noter. Det kunne jo inspirert til en trall mens man satt der.... Masse fint man kan lage av noter. Hadde tenkt jeg skulle tapesert noen esker med noen jeg har liggende - eller kanskje en bordplate. Lakkerer man over til slutt med en god lakk blir det vaskbart også.