søndag 2. mars 2008

Kunst, Kuer og Kaffi

Oisann, nå er det lenge siden jeg har fått tid til å legge inn noe her på bloggen min... Jeg har vært en tur i Glasgow for å besøke venner og gamle kollegaer! Og jeg har fått ny jobb :) I Norli, i en butikk... med ansvar for barne- og ungdomsbøker. Veldig spent. Begynner 14.april...
Ellers har jeg og bestevennen løst en del knuter på tråden, som vart i 2mnd. Det var utrolig fint, da jeg har savnet ham fryktelig mye. Så det resulterte i melking i går morges... opp kl fem og ut til kuene... Var så lenge siden jeg har "lekt" bonde nå, at armene er litt slitne faktisk. Dette er skuffende!!! Og håper jeg kan få surret meg opp i stallen eller fjøset igjen om ikke så lenge, så jeg kan få "trent" litt mer...

Det var kjempemoro å være i fjøset igjen. Siden sist hadde det kommet masse nye tilskudd. Både søte ny kalver, og voksne melkekyr. Må innrømme at den store, sorte, nye kua skremmer meg. Jeg er nemlig egentlig redd kuer! Jepp, men liker meg alikevel i fjøset. Ole har trent meg saaakte til å like disse dyrene også... Men denne nye, er stor! Og hun er ser bare ond ut, og så fort vi dukker opp setter hun i gang et spetakkel uten like... Rauter og rauter og maser... Så jeg tar en stoor sirkel rundt. Noe Ole selvsagt syns er hysterisk morsomt... Dumme ku..dumme Helene som hun heter! Men de nye kalvene er iallfall søte. Og det var tilogmed en dagsfersk der. Som måtte mates for hånd med tåteflaske. Min jobb... Jeg har ansvaret for mating og rydding hos alle barna, og det er helt greit! Innimellom klarer Ole å overtale meg til å vaske ett jur eller to... men da blir jeg litt skjelven... å sitte nesten under en ku er skremmende!
Senere bar det til stallen for å gi de 8 hestene der fòr og vann... Der er skikkelig røyte tid, så fikk ikke kost så mye med "Barbie" som jeg ville, hun blir bare rundere og rundere nå... Og i mai kommer det nye føllet! Skal få tatt noen bilder snart :)


Også har jeg tegnet da... to stykker :) Er veldig fornøyd egentlig... selv om scanneren tok livet av alle de fine fargene... Dere får bare tro meg når jeg sier de ser MYE bedre ut i virkeligheten!!!

Ikke mye nytt på hus fronten... Det er altfor stille nå syns jeg... Og det har blitt lite interiør og shopping... Men snart begynner jo loppis tiden her i bygdene... og kanskje da? Begynner nemlig å føle litt abstinenser!!! Ha ha...


4 kommentarer:

snupijenta sa...

Flikisen!! :) Jeg elsker begge de tegningene dine.. :) Til og med signaturen din er kunstferdig..:p
Du må lage barnebok snart! Før MINE unger blir for store lixom..! DET syns jeg altså.
Gleder meg til å høre om jobben din etterhvert, og tro meg, snart dukker nok drømmehuset ditt opp..:)
-Ikke mist deg selv i fjøset og stallen nå da.. Vil ha deg litt på blogg, msn og mobilen jeg å.. :p I tillegg til de flotte tegningene du har laget i det siste!

Aina sa...

Det var nok ikke helt planlagt med katteunger her i huset, en glipp for at vi ikke har fått sterilisert henne i tide. Men det er jo en opplevelse å få være med på et slikt lite under, og jeg håper det går å få gitt de bort, de er jo så fine.
Fin er forresten pusen din, artig det forrige innlegget ditt, katter er utrolige fantastiske dyr.
Tegningene dine er jo super, den som kunne tegnet slik.
Håper det skjer noe spennende på husfronten om ikke alt for lenge da, så kan du få en kattunge herfra;0)
Ha en fin tirsdag!

Lena sa...

Heia!
Så flink du er til å tegne:)
Supert...takk for hyggelig kommentar hos meg....
Søte pusekatten også da...også heter den heksa??!!

Hulda sa...

Takk for koselig hilsen hos meg. Så skjønne tegninger du lager, virkelig eventyrlige. :) Søt katt har du også. Ser at du har forkjærlighet for greengate, jeg er også helt vill etter det de selger. Har fått endel penger til bursdagen, skal kjøpe meg kopper og fat derfra. :) Linker gjerne til deg, du har en flott blogg.